DEV
Concerten tot en met 7 november geannuleerd

Concerten tot en met 7 november geannuleerd

Op dinsdag 13 oktober zijn er door de Rijksoverheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Er is besloten dat theaters maximaal 30 bezoekers mogen ontvangen, en dat er maximaal 30 musici op het podium mogen plaatsnemen. Om deze redenen hebben wij het besluit genomen om onze concerten tot en met zaterdag 7 november helaas niet door te laten gaan. Kaarthouders worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd door de theaters. Voor de periode daarna wachten wij de maatregelen vanuit de overheid af.

Blijf op de hoogte
Juist in deze tijden zouden wij niets liever willen dan live muziek delen met onze bezoekers. Helaas is dit onder de huidige omstandigheden niet mogelijk. Wij hopen iedereen in de toekomst weer veilig te kunnen ontvangen in de concertzaal. Tot die tijd blijven wij onze passie voor muziek via onze website, digitale nieuwsbrief en social media delen.

Contact met de theaters
Indien u vragen heeft over uw concertkaarten verwijzen wij u naar het betreffende theater. Hier vindt u de contactgegevens:

Atlas Theater, Emmen

Cultuurhuis de Klinker, Winschoten

De Doelen, Rotterdam

De Lawei, Drachten

DNK Theater, Assen

Het Concertgebouw, Amsterdam

Theater Sneek, Sneek

Theater Geert Teis, Stadskanaal

TivoliVredenburg, Utrecht

Schouwburg Ogterop, Meppel

SPOT/De Oosterpoort, Groningen

Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

Actueel